Kuva luennoitsijasta NuoriLääkäriPäivillä

Ohjeet etätapahtumaan osallistumiseen

Etätapahtumaan osallistuminen tapahtuu tänäkin vuonna Liveto-virtuaalialustan kautta. Alusta aukeaa jo edeltävänä päivänä 5.10.2023 klo 10:00, joten voit harjoitella alustalle kirjautumista hyvissä ajoin. Voit seurata luentoja myös etänä joko suorana lähetyksenä tai tallenteina 30.11.2023 saakka.

  • Virtuaalialustan ja tallenteet löydät osoitteeseesta: https://virtual.liveto.io/etanlp-2023.
  • Käytä alustalle rekisteröityessäsi samaa sähköpostiosoitetta, kuin jolla tilasit liput (se sähköpostiosoite, johon liput on sinulle toimitettu / olet saanut tilausvahvistuksen)

Löydät tarkat ohjeet Liveto-alustalle rekisteröitymisestä ja etätapahtumaan osallistumisesta alta.

Liveto-tilin luonti

Virtuaalitapahtumaan päästäksesi sinulla tulee olla Liveto-tili luotuna. Suosittelemme luomaan tilin valmiiksi jo ennen tapahtumapäivää, mutta sen luonti onnistuu myös tapahtuman aikana. Ohjeet:

  • Luo Liveto-tili tapahtumaan  täältä: https://events.liveto.io/signup.
  • Syötä ensin sähköpostiosoitteesi kenttään ja sitten sähköpostiosoite tulee vahvistaa sähköpostiin toimitetun aktivointilinkin kautta tai syöttämällä viestin sisältämä koodi kirjautumissivun kenttään. Viimeistelläksesi tilin luonti syötä käyttäjän tiedot.
  • HUOM! Luo Liveto-tili samalla sähköpostiosoitteella, jolla olet ilmoittautunut tapahtumaan tai ostanut lipun. Pääsyoikeus tapahtumaan on liitetty sähköpostiosoitteeseen.
  • Liveto-tililtä kohdasta ”tilaukset” näet omat tilaukset, kuten ilmoittautumisesi tähän tapahtumaan.
  • Katso ohjevideo Liveto-tilin luonnista tästä.

Tapahtumaan liittyminen

Pääset osallistumaan virtuaalitapahtumaan, kun olet ilmoittautunut, luonut Liveto-tilin sekä kirjautuneena sisään. Mene tapahtumasivulle https://virtual.liveto.io/etanlp-2023 ja klikkaa Siirry aulaan/Enter lobby -painiketta.

Ohjeet tapahtuma-alustan käyttöön

Tarkemmat ohjeet tapahtuma-alustan käyttöön voit katsoa tapahtuma-alustan Info -huoneesta (löytyy vasemmasta sivupalkista)

Asiakaspalvelu

Ongelmatilanteissa sinua auttaa Liveton asiakaspalvelu:

Puh: 0600-30005 (1,78 €/min)
asiakaspalvelu@liveto.io 
Avoinna arkisin 09.00 – 17.00

Tapahtumapäivän aamuna 6.10. sähköpostia seurataan tiheästi ja niihin vastataan jo klo 08.00 alkaen

Ilmoitathan asiakaspalveluun yhteyttä ottaessasi joko tilausnumeron tai sähköpostiosoitteen, jota käytit ilmoittautuessasi.