Nuoria lääkäreitä istuu luentosalissa

Ohjeet etätapahtumaan osallistumiseen

Etätapahtumaan osallistuminen tapahtuu tänä vuonna Liveto-virtuaalialustan kautta. Tapahtuma löytyy osoitteesta osoitteessa: https://virtual.liveto.io/nuorilaakaripaivat-2022/ ja se on auki 31.10.2022 saakka.

Löydät tarkat ohjeet Liveto-alustalle rekisteröitymisestä ja etätapahtumaan osallistumisesta alta. Käytä alustalle rekisteröityessäsi samaa sähköpostiosoitetta, kuin jolla tilasit liput  (se sähköpostiosoite, johon liput on sinulle toimitettu / olet saanut tilausvahvistuksen)

Liveto-tilin luonti

Etätapahtumaan päästäksesi sinulla tulee olla Liveto-tili luotuna. Suosittelemme luomaan tilin valmiiksi jo ennen tapahtumapäivää, mutta sen luonti onnistuu myös tapahtuman aikana. 

  • Luo Liveto-tili tapahtumasivulta https://events.liveto.io/events/nuorilaakaripaivat-2022  klikkaamalla ”Kirjaudu sisään” tai ”Tili”. Vaihtoehtoisesti pääset luomaan tunnuksen täältä: https://events.liveto.io/signup.
  • Syötä ensin sähköpostiosoitteesi kenttään ja sitten sähköpostiosoite tulee vahvistaa sähköpostiin toimitetun aktivointilinkin kautta tai syöttämällä viestin sisältämä koodi kirjautumissivun kenttään. Viimeistelläksesi tilin luonti syötä käyttäjän tiedot.
  • HUOM! Luo Liveto-tili samalla sähköpostiosoitteella, jolla olet ilmoittautunut tapahtumaan tai ostanut lipun. Pääsyoikeus tapahtumaan on liitetty sähköpostiosoitteeseen.
  • Liveto-tililtä kohdasta ”tilaukset” näet omat tilaukset, kuten ilmoittautumisesi tähän tapahtumaan. Katso ohjevideo Liveto-tilin luonnista tästä.

Tapahtumaan liittyminen

Pääset osallistumaan etätapahtumaan, kun olet ilmoittautunut, luonut Liveto-tilin sekä kirjautuneena sisään. Mene tapahtumasivulle  https://virtual.liveto.io/nuorilaakaripaivat-2022/ ja klikkaa Siirry aulaan/Enter lobby -painiketta.

Ohjeet tapahtuma-alustan käyttöön

Tarkemmat ohjeet tapahtuma-alustan käyttöön voit katsoa tapahtuma-alustan Info -huoneesta (löytyy vasemmasta sivupalkista)

Asiakaspalvelu

Ongelmatilanteissa sinua auttaa Liveton asiakaspalvelu:

Puh: 0600-30005 (1,78 €/min)
asiakaspalvelu@liveto.io 
Avoinna arkisin 09.00 – 17.00. 

Tapahtumapäivän aamuna 30.9. sähköpostiin vastataan jo klo 08.00 alkaen

Ilmoitathan asiakaspalveluun yhteyttä ottaessasi joko tilausnumeron tai sähköpostiosoitteen, jota käytit ilmoittautuessasi.