Lippujen hinnat

Etälippu

50
 • Kahden viikon katseluoikeus koulutusluentoihin
 • Livepäivän ohjelma streamattuna
 • Sisältää koulutussisältöä yhteensä kahden päivän edestä

Koulutuskiertue

 • Ultraäänikoulutus 100€ (Huom. ei järjestetä Oulussa)
 • Nivelten tutkiminen 50€

Ilmoittautuminen etätapahtumiin tiistaina 10.8.2021 klo 7:00 ja Koulutuskiertueelle keskiviikkona 11.8. klo 7:00. Matka- ja majoituskustannukset koulutuskiertuepaikkakunnille sekä livepäivään tulee hakea työnantajalta tai maksaa itse.

Ilmoittautuminen alkaa 10.8.

NuoriLääkäriPäivät 2021 järjestetään hydritapahtumana lokakuussa teemalla Nuori Lääkäri työn imussa. Koulutuskokonaisuuteen sisältyy kahden viikon ajan katsottavissa olevat etäluennot, yliopistopaikkakunnilla kiertävä koulutuskiertue ja livetapahtuma 22.10. Scandic Marina Congress Centerissä Helsingissä.

Nuorilääkäripäivät on tarkoitettu ainoastaan NLY:n jäsenille. Voit liittyä jäseneksi NLY:n nettisivuilla https://www.nly.fi/liity-jaseneksi/.

Mikäli olet epävarma jäsenyytesi tilasta, voit tarkistaa jäsenyytesi Lääkäriliiton Tietoni-palvelusta Fimnet-kirjautumisen kautta. Epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä toimisto@nly.fi.

Etäluennot

Etänä katsottavat luennot ja koulutukset on tarkoitettu kaikille NLY:n jäsenille.

NuoriLääkäriPäivien etäluentokokonaisuus on tuttua NLP-laatua ja soveltuu kaikille lääkärin työtä tekeville virkaikään katsomatta.

Luennot kattavat laajasti erilaisia perusterveydenhuollossa eteen tulevia haasteita. Tänä vuonna painotetaan erityisesti päivystystyötä.

Koulutuskiertue

Koulutuskiertueelle ilmoittautuminen on avattu kaikille NLY:n lääkärijäsenille!

Koulutuskiertueella järjestetään hands on -koulutusta päivän verran jokaisella lääketieteellisellä yliopistopaikkakunnalla. Kiertue etenee seuraavasti:

 • 12.10. Oulu
 • 13.10. Kuopio
 • 14.10. Tampere
 • 20.10. Turku
 • 21.10. Helsinki

Livepäivä

Livepäivään paikan päällä osallistuminen on rajallisen kapasiteetin vuoksi suunnattu vuosina 2019-2021 valmistuneille kollegoille.

Kahden viikon koulutusrupeama huipentuu Helsingissä järjestettävään livepäivään ja iltatilaisuuteen. Keynote-puheenvuorot, yhteistyökumppanien näyttely ja verkostoituminen sijoittuvat Scandic Marina Congress Centeriin Helsinkiin 22.10. Livetapahtuma streamataan (pois lukien iltajuhla), joten tunnelmaan voi osallistua viime vuoden tapaan myös etänä kotisohvalta. Livepäivän päätteeksi juhlitaan yhdessä NLY:n ja Mehiläisen kanssa Helsingin illassa. Iltajuhlan kruunaa pääesiintyjä Gasellit.

Ilmoittautuminen ja liput

Ilmoittautuminen livepäivään aukeaa tiistaina 10.8.2021 klo 7:00 ja Koulutuskiertueelle keskiviikkona 11.8. klo 7:00.

Tapahtumaan on myynnissä kolmenlaisia lippuja. Jokainen niistä myydään erikseen ja ilmoittautua voit yhteen tai useampaan osioon.

 • EtäNLP-lippu sisältää käyttöoikeuden kahden viikon ajan katsottavissa oleviin koulutusluentoihin ja livepäivän ohjelmaan streamattuna.
 • KiertueNLP-lippu oikeuttaa yhden päivän hands-on-opetukseen yhdellä yliopistopaikkakunnalla.
 • LiveNLP-lipulla pääset seuraamaan keynote-puheenvuoroja, verkostoitumaan kollegoiden kanssa sekä nauttimaan näyttelykokonaisuudesta, ruokailuista ja iltajuhlasta 22.10. paikan päällä Scandic Marina Congress Centerissä Helsingissä.

Matka- ja majoituskustannukset koulutuskiertuepaikkakunnille sekä livepäivään tulee hakea työnantajalta/maksaa itse.

Yhteistyössä