Lippujen hinnat

Etälippu

50
 • Kahden viikon katseluoikeus koulutusluentoihin
 • Livepäivän ohjelma streamattuna
 • Sisältää koulutussisältöä yhteensä kahden päivän edestä

Koulutuskiertue

 • Ultraäänikoulutus 100€ (Huom. ei järjestetä Oulussa)
 • Nivelten tutkiminen 50€

Ilmoittautuminen etätapahtumiin tiistaina 10.8.2021 klo 7:00 ja Koulutuskiertueelle keskiviikkona 11.8. klo 7:00. Matka- ja majoituskustannukset koulutuskiertuepaikkakunnille sekä livepäivään tulee hakea työnantajalta tai maksaa itse.

Ilmoittautuminen alkaa 10.8.

NuoriLääkäriPäivät 2021 järjestetään hydritapahtumana lokakuussa teemalla Nuori Lääkäri työn imussa. Koulutuskokonaisuuteen sisältyy kahden viikon ajan katsottavissa olevat etäluennot, yliopistopaikkakunnilla kiertävä koulutuskiertue ja streamattu tapahtuma 22.10.

Nuorilääkäripäivät on tarkoitettu ainoastaan NLY:n jäsenille. Voit liittyä jäseneksi NLY:n nettisivuilla https://www.nly.fi/liity-jaseneksi/.

Mikäli olet epävarma jäsenyytesi tilasta, voit tarkistaa jäsenyytesi Lääkäriliiton Tietoni-palvelusta Fimnet-kirjautumisen kautta. Epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä toimisto@nly.fi.

Muita kysymyksiä? Laita viestiä osoitteeseen nuorilaakaripaivat@nly.fi

Etäluennot

Etänä katsottavat luennot ja koulutukset on tarkoitettu kaikille NLY:n jäsenille.

NuoriLääkäriPäivien etäluentokokonaisuus on tuttua NLP-laatua ja soveltuu kaikille lääkärin työtä tekeville virkaikään katsomatta.

Luennot kattavat laajasti erilaisia perusterveydenhuollossa eteen tulevia haasteita. Tänä vuonna painotetaan erityisesti päivystystyötä.

Koulutuskiertue

Koulutuskiertueelle ilmoittautuminen on avattu kaikille NLY:n lääkärijäsenille!

Koulutuskiertueella järjestetään hands on -koulutusta päivän verran jokaisella lääketieteellisellä yliopistopaikkakunnalla. Kiertue etenee seuraavasti:

 • 12.10. Oulu
 • 13.10. Kuopio
 • 14.10. Tampere
 • 20.10. Turku
 • 21.10. Helsinki

Livepäivä

Kahden viikon koulutusrupeama huipentuu Helsingissä järjestettävään livepäivään. Keynote-puheenvuorot, yhteistyökumppanien näyttely ja verkostoituminen sijoittuvat Scandic Marina Congress Centeriin Helsinkiin 22.10. HUOM! Livetapahtuma on siirtynyt streamattavaksi, joten tunnelmaan voi osallistua viime vuoden tapaan etänä kotisohvalta.

Ilmoittautuminen ja liput

Ilmoittautuminen livepäivään aukeaa tiistaina 10.8.2021 klo 7:00 ja Koulutuskiertueelle keskiviikkona 11.8. klo 7:00.

Tapahtumaan on myynnissä kolmenlaisia lippuja. Jokainen niistä myydään erikseen ja ilmoittautua voit yhteen tai useampaan osioon.

 • EtäNLP-lippu sisältää käyttöoikeuden kahden viikon ajan katsottavissa oleviin koulutusluentoihin ja livepäivän ohjelmaan streamattuna.
 • KiertueNLP-lippu oikeuttaa yhden päivän hands-on-opetukseen yhdellä yliopistopaikkakunnalla.

Matka- ja majoituskustannukset koulutuskiertuepaikkakunnille sekä livepäivään tulee hakea työnantajalta/maksaa itse.

Erikoistumispisteet ja koulutustodistus

Tapahtumaa on haettu erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi useille eri erikoisaloille soveltuvilta osin. Julkaisemme tarkat tiedot hyväksytyistä tuntimääristä tapahtuman sivuilla heti kun ne ovat tiedossa. Koulutustodistuksen osallistumisesta saat, kun olet täyttänyt palautekyselyn tapahtuman päättymisen jälkeen. Palautekysely on lähetetty osallistujille sähköpostiin.

Yhteistyössä