Pääyhteistyökumppanit

Etelä-Savon Hyvinvointialue logo

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tuottaa, kehittää ja järjestää sosiaali- ja terveyspalveluja sekä pelastustoimen palveluja 12 kunnan alueella 133 tuhannelle Etelä-Savon maakunnan asukkaalle.

Tarjoamme erikoistuville lääkäreillemme monipuolisen ja toimivan oppimisympäristön, jossa saa sopivassa suhteessa vastuuta vahvalla seniorituella. Työmahdollisuuksia Eloisalla on tarjolla niin sote-keskuksissa, kuin erikoissairaanhoidossa kaikkiin lääkäriuran eri vaiheisiin. Modernina työnantajana tarjoamme myös etätyö ja hybridityömahdollisuuksia.

Mikä meidät erottaa muista? Haluamme olla paras työpaikka juuri Sinulle. Teemme työtä suurella sydämellä kaikki yhdessä ja toisiamme kunnioittaen. Tavoitteenamme on olla paras ja joustavin työnantaja. Tule tekemään työtä Eloisalla sydämellä!

Lue lisää: www.etelasavonha.fi

Pfizer Logo

Hyvä terveys on elintärkeää – niin yksilölle kuin yhteiskunnalle. Pfizerin tehtävänä on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen kaikkialla maailmassa. Yhtenä maailman suurimmista lääkeyrityksistä Pfizerilla on ollut merkittävä rooli lääketieteen kehittämisessä. Työtä on kuitenkin vielä tehtävänä. Pfizer on mukana luomassa uusia, edistyksellisiä lääkehoitoja ja toimintatapoja muiden terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on mahdollistaa paras lääkehoito sitä tarvitseville. Maailmassa on arvioitu olevan noin 30 000 eri sairautta. Niistä vain noin kolmasosaan on saatavilla tehokasta hoitoa. Kehitys on vasta alkanut.

www.pfizer.fi

Mehilainen logo

Yksi talo, kaikki mahdollisuudet. Mehiläisestä löydät saman katon alta kuntapuolen, lääkärikeskusten, työterveyshuollon sekä sairaalan monipuoliset työpaikat sekä palvelut.

Tarjoamme vaihtoehtoja koko työelämän ajan opiskeluvaiheesta aina erikoislääkärin uralle sekä erittäin hyvät mahdollisuudet urakehitykseen ja kouluttautumiseen valtakunnallisesti koko Suomessa. Meillä olet mukana tekemässä terveydenhuollon tulevaisuutta.

www.mehilainen.fi

Muut yhteistyökumppanit vuonna 2023

Duodecim logo
Duodecim logo
Exeltis logo