Pääyhteistyökumppanit

Yksi talo, kaikki mahdollisuudet. Mehiläisestä löydät saman katon alta kuntapuolen, lääkärikeskusten, työterveyshuollon sekä sairaalan monipuoliset työpaikat sekä palvelut.

Tarjoamme vaihtoehtoja koko työelämän ajan opiskeluvaiheesta aina erikoislääkärin uralle sekä erittäin hyvät mahdollisuudet urakehitykseen ja kouluttautumiseen valtakunnallisesti koko Suomessa. Meillä olet mukana tekemässä terveydenhuollon tulevaisuutta.

www.mehilainen.fi

Hyvä terveys on elintärkeää – niin yksilölle kuin yhteiskunnalle. Pfizerin tehtävänä on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen kaikkialla maailmassa. Yhtenä maailman suurimmista lääkeyrityksistä Pfizerilla on ollut merkittävä rooli lääketieteen kehittämisessä. Työtä on kuitenkin vielä tehtävänä. Pfizer on mukana luomassa uusia, edistyksellisiä lääkehoitoja ja toimintatapoja muiden terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on mahdollistaa paras lääkehoito sitä tarvitseville. Maailmassa on arvioitu olevan noin 30 000 eri sairautta. Niistä vain noin kolmasosaan on saatavilla tehokasta hoitoa. Kehitys on vasta alkanut.

www.pfizer.fi

Tule joukkoomme Etelä-Savon sosiaali- terveyspalvelujen kuntayhtymään! Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa jäsenkunnilleen sosiaali- ja terveyspalvelut. Essotella työskentelee yli 3300 eri alojen ammattilaista Etelä-Savon alueen hyvinvoinnin eteen.

Meillä Essotessa on pitkä ja vahva historia erikoistuvien lääkäreiden kouluttamisessa lähes kaikissa erikoisaloissa. Tarjoamme erikoistuville lääkäreillemme monipuolisen ja toimivan oppimisympäristön. Erikoistuvat lääkärimme saavat sopivassa suhteessa vastuuta vahvalla seniorituella. Perusterveydenhuollon integroitumisen ansiosta työtehtävästä toiseen siirtyminen käy vielä aikaisempaakin joustavammin talon sisällä. Essoten keskussairaalassa Mikkelissä on rakenteilla tulevaisuuden hyvinvointikeskus.

www.essote.fi

Muut yhteistyökumppanit

Suomalainen Lääkäriseura Duodecim on vuonna 1881 perustettu tieteellinen yhdistys, joka kehittää lääkärin ammattitaitoa ja käytännön työtä täydennyskoulutuksen, julkaisujen ja apurahojen avulla. Seuraan kuuluu yli 20 000 lääkäriä ja lääketieteen opiskelijaa sekä 100 jäsenyhdistystä.
Kustannus Oy Duodecim julkaisee lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuja oppi- ja käsikirjoja sekä tietokantoja päivittäisen työnteon tueksi. Tarjoamme myös luotettavaa ja ymmärrettävää tietoa terveydestä ja sairauksista suurelle yleisölle.

www.duodecim.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä (Eksote) on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote on maakunnan suurin työnantaja, joka työllistää lähes 5000 henkilöä ja palvelee kattavasti maakunnan n. 130 000 asukasta.
Terveyskeskuksissamme toimii HUS:n perusterveydenhuolto -yksikön kouluttamat yleislääketieteen ohjaaja- ja kouluttajalääkärit, joten esimerkiksi yleislääketieteen erityiskoulutusvaiheessa (YEK) saat paitsi henkilökohtaisen, sinulle nimetyn kouluttajan, myös hyvin suunnitellun ja aikataulutetun koulutuskokonaisuuden.
Laajan päivystyksen keskussairaala puolestaan tarjoaa hyvät erikoistumismahdollisuudet useimmille erikoisaloille ja jos et vielä tiedä, mikä erikoisala puhuttelee erityisesti sinua, voit työskennellä joustavasti eri klinikoilla keräämässä kullan arvoista työkokemusta ja oppimassa uusimpia toimintatapoja.

www.eksote.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

www.hus.fi

Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Kuntayhtymä aloitti toimintansa 1.1.2017. Siun sotessa on yhteensä noin 7 800 työntekijää.

Kuntayhtymään kuuluvat Joensuu, Kitee, Lieksa, Nurmes, Outokumpu, Kontiolahti, Ilomantsi, Juuka, Liperi, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi ja Heinävesi. Siun soteen kuuluvat myös Pohjois-Karjalan keskussairaala, pelastuslaitos sekä ympäristöterveys. Alueella on noin 166 400 asukasta.

www.siunsote.fi

Lue lisää: www.vantaa.fi

Suomen Lääkäriliitto on vuonna 1910 perustettu ammattijärjestö, johon kuuluu noin 26 000 jäsentä eli noin 93 % Suomessa toimivista lääkäreistä. Lääkäriliitto on Akavan jäsenjärjestö ja Suomen arvostetuin ammattijärjestö.

www.laakariliitto.fi

Tuotamme laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristöterveyden palveluja yli 212 000 asukkaan Päijät-Hämeessä. Olemme maakunnan suurin alan toimija ja työnantaja. Palveluksessamme on noin 7000 asiantuntijaa. Valtakunnallisissa vertailuissa tuottavuutemme on rankattu maamme parhaimmistoon. Strategiassamme korostuvat Päijät-Hämeen elinvoima ja asukkaiden etu.

Kuulumme HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueeseen.

Arvojamme ovat:

Ihmisestä välittäen

Yhdessä tehden

Rohkeasti uudistuen

Olemme kuntien omistama julkinen organisaatio.

www.phhyky.fi