Pääyhteistyökumppanit

Etelä-Savon Hyvinvointialue logo

Tule töihin osaavaan ja innovatiiviseen joukkoomme Etelä-Savoon! Etelä-Savon hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023, pitää sisällään 12 kuntaa ja työllistää 7800 sosiaali-, terveys- ja pelastusalan ammattilaista. Etelä-Savossa on myös 2 sairaalaa, Mikkelissä ja Savonlinnassa.

Vaikka työnantaja uudistuukin, meillä on Etelä-Savossa pitkä ja vahva historia erikoistuvien lääkäreiden kouluttamisessa lähes kaikissa erikoisaloissa. Tarjoamme erikoistuville lääkäreillemme monipuolisen ja toimivan oppimisympäristön. Erikoistuvat lääkärimme saavat sopivassa suhteessa vastuuta vahvalla seniorituella. Perusterveydenhuollon integroitumisen ansiosta työtehtävästä toiseen siirtyminen käy vielä aikaisempaakin joustavammin organisaation sisällä.

Tule sellaisena kuin olet – arvostamme sinua!

Lue lisää: www.etela-savo.fi 

Pfizer Logo

Hyvä terveys on elintärkeää – niin yksilölle kuin yhteiskunnalle. Pfizerin tehtävänä on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen kaikkialla maailmassa. Yhtenä maailman suurimmista lääkeyrityksistä Pfizerilla on ollut merkittävä rooli lääketieteen kehittämisessä. Työtä on kuitenkin vielä tehtävänä. Pfizer on mukana luomassa uusia, edistyksellisiä lääkehoitoja ja toimintatapoja muiden terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on mahdollistaa paras lääkehoito sitä tarvitseville. Maailmassa on arvioitu olevan noin 30 000 eri sairautta. Niistä vain noin kolmasosaan on saatavilla tehokasta hoitoa. Kehitys on vasta alkanut.

www.pfizer.fi

Mehilainen logo

Yksi talo, kaikki mahdollisuudet. Mehiläisestä löydät saman katon alta kuntapuolen, lääkärikeskusten, työterveyshuollon sekä sairaalan monipuoliset työpaikat sekä palvelut.

Tarjoamme vaihtoehtoja koko työelämän ajan opiskeluvaiheesta aina erikoislääkärin uralle sekä erittäin hyvät mahdollisuudet urakehitykseen ja kouluttautumiseen valtakunnallisesti koko Suomessa. Meillä olet mukana tekemässä terveydenhuollon tulevaisuutta.

www.mehilainen.fi

Muut yhteistyökumppanit vuonna 2022

Duodecim logo
Duodecim logo
Duodecim logo
Duodecim logo