Liput ja hinnat

Live- ja etäosallistumiselle on eri lippukaupat, valitsethan oikean lippukaupan. Molemmat lippukaupat ohjaavat sinut vaiheittain eteenpäin maksuun saakka. 

Voit hankkia EtäNLP-lipun vielä 6.10.2023 klo 7.59 saakka.

LiveNLP:n lippukauppa on sulkeutunut ja lipunmyynti läsnäolotapahtumaan on päättynyt. Myös kaikki livetapahtuman pienryhmät ja iltajuhla ovat täyteen varattuja. Peruutuspaikkoja pienryhmiin ja iltajuhlaan voi tulla kysymään tapahahtumapäivinä infotiskiltä! 

Ilmoittautuminen on sitova.  Mikäli hankit LiveNLP -lipun mutta et jostain syystä pääsekään paikalle, voit katsoa luennot livelähetyksenä myös etänä. 

Maksutavaksi on mahdollista valita myös yrityslasku, jolloin laskulle lisätään 12 €:n laskutuslisä. Katso tarkasti lippua ostaessasi verkkolaskun ohjeet ja oikeat kentät valitessasi laskutuksen maksutapavaihtoehdoista! Väärin syötetyillä laskutustiedoilla tekemäsi tilaus ei mene läpi. 

Luentotallenteet ovat etäalustalla kaikille osallistujille katsottavissa marraskuun loppuun saakka. 

EtäNLP 190 € – klikkaa tästä EtäNLP-lippukauppaan

EtäNLP -lippu sisältää osallistumisoikeuden etätapahtumaan, jossa näet kaikki luennot livestriiminä ja voit katsella tallenteita marraskuun 2023 loppuun saakka.

Live NLP 230 € – lipunmyynti päättynyt!

LiveNLP -lippu sisältää osallistumisoikeuden tapahtumaan paikan päällä Helsingissä 2 päivän ajan, ohjelmaan merkityt ruokailut ja kahvit, valitsemasi luennot ja pienryhmät (pl. lisämaksulliset uä-kurssit), iltajuhlan sekä katseluoikeuden tallenteisiin marraskuun 2023 loppuun saakka.

Lisämaksulliset ultraäänikurssit 

Huomioithan, että ultraäänikursseille tarvitset myös LiveNLP-lipun!

  • Ultraäänen peruskurssi 100 € (Loppuunmyyty)
  • Päivystäjän ultraäänikurssi 150 € (Loppuunmyyty) 
  • Kriittisesti sairaan potilaan ultaäänikurssi 200 € (Loppuunmyyty)

Nuoria lääkäreitä Suomen suosituimmassa nuorten lääkärien tapahtumassa
Nuoria lääkäreitä Suomen suosituimmassa nuorten lääkärien tapahtumassa