Ilmoittautuminen alkaa 10.8.

NuoriLääkäriPäivät 2021 järjestetään hydritapahtumana lokakuussa teemalla Nuori Lääkäri työn imussa. Koulutuskokonaisuuteen sisältyy kahden viikon ajan katsottavissa olevat etäluennot, yliopistopaikkakunnilla kiertävä koulutuskiertue ja livetapahtuma 22.10. Scandic Grand Marina Helsingissä.

Etäluennot

NuoriLääkäriPäivien etäluentokokonaisuus on tuttua NLP-laatua ja soveltuu kaikille lääkärin työtä tekeville virkaikään katsomatta. Etäluentoja pääsevät siis seuraamaan kaikki osallistujat.

Luennot kattavat laajasti erilaisia perusterveydenhuollossa eteen tulevia haasteita. Tänä vuonna painotetaan erityisesti päivystystyötä.

Koulutuskiertue

Koulutuskiertueella järjestetään hands on -koulutusta päivän verran jokaisella lääketieteellisellä yliopistopaikkakunnalla. Koska osallistujien määrä lähikoulutuksessa on rajallinen, on koulutuskiertue suunnattu vuosina 2019-2021 valmistuneille kollegoille.

Koulutuskiertue etenee seuraavasti:

  • 12.10. Oulu
  • 13.10. Kuopio
  • 14.10. Tampere
  • 20.10. Turku
  • 21.10. Helsinki

Livetapahtuma

Kahden viikon koulutusrupeama huipentuu Helsingissä järjestettävään livepäivään ja iltatilaisuuteen. Keynote-puheenvuorot, yhteistyökumppanien näyttely ja verkostoituminen sijoittuvat Scandic Grand Marina Helsinkiin 22.10. Livetapahtuma streamataan, joten tunnelmaan voi osallistua viime vuoden tapaan myös etänä kotisohvalta. Livepäivän päätteeksi juhlitaan yhdessä NLY:n ja Mehiläisen kanssa Helsingin illassa.

Ilmoittautuminen ja liput

Ilmoittautuminen livepäivään ja koulutuskiertueelle aukeaa 10.8.2021 klo 10:00.

Tapahtumaan on myynnissä kolmenlaisia lippuja. Jokainen niistä myydään erikseen ja ilmoittautua voit yhteen tai useampaan osioon.

  • EtäNLP-lippu sisältää käyttöoikeuden kahden viikon ajan katsottavissa oleviin koulutusluentoihin ja livepäivän ohjelmaan streamattuna.
  • KiertueNLP-lippu oikeuttaa yhden päivän hands-on-opetukseen yhdellä yliopistopaikkakunnalla.
  • LiveNLP-lipulla pääset seuraamaan keynote-puheenvuoroja, verkostoitumaan kollegoiden kanssa sekä nauttimaan näyttelykokonaisuudesta, ruokailuista ja iltajuhlasta 22.10. paikan päällä Scandic Grand Marina Helsingissä.

Matka ja majoituskustannukset koulutuskiertuepaikkakunnille sekä livepäivään tulee hakea työnantajalta/maksaa itse.

Yhteistyössä